1 år som gifta

Den 24/4- 2010 blev jag fru Wigsten. På årsdagen av vårt bröllop ville vi göra något tillsammans.

 

Planen var att vi skulle äta god brunch på Gillet och därefter lämna Noah till mina föräldrar där han sen skulle få övernatta. Men vi tog det lugnt på morgonen och bestämde oss för att lämna Noah tidigare, men innan han var lämnad hade klockan hunnit bli halv 13 och det tog sin lilla tid att hitta parkering med så vi bestämde oss för att skippa brunch och istället äta lunch. Vi köpte med oss en varsin sallad och satte oss i solen vid ån.

 

Senare gick vi också en mysig promenad genom hela stadsparken, vi käkade glass och gick sen och åt på Tsatziki för att till sist avsluta dagen med ett besök på bion.

 

Vi hade egentligen inget inplanerat och det var väl det som var charmen i det hela. Som småbarnsförälder så blir det oftast att man får planera in allt för att få det att gå ihop med tider osv. Att bara kunna vara med varandra, bara vi två utan att behöva tänka på tider eller måsten var otroligt avslappnande och kändes nästan som en lyx.

 

 

 

 

 

Vi är inte ofta själva bara vi två, utan vi har ju Noah. Jag tror att när man skaffar barn så måste man vara medveten om den förändring det blir i ens vardag, dels i att man har ngn som alltid kommer före oss, dels i det ansvar det faktiskt innebär i att vara förälder.

 

Jag och Joakim skulle aldrig kunna lämna bort Noah var och varannan helg så att vi kunde få lite tid ensamma. Noah är VÅR son och vårt ansvar. Vi har inte alls ofta barnvakt. Sen är det ju inte så att vi inte får tid för varandra utan vi försöker göra saker tillsammans när vi är lediga ihop. Och Noah är då med och han är ju en del av oss. Det största beviset på vår kärlek :) Det är ju vi som är en familj och så kommer det alltid att vara. Det kommer aldrig mer att vara bara jag och J utan det kommer vara vi och våra barn.

 

Även nu när vi faktiskt var själva så var vi ändå inte helt själva. Det var en liten Novalie i magen som gjorde sig påmind om sin existens hela tiden <3

 

Vi hade iaf en underbar dag med massa kärlek, att fira oss är att fira det vi har skapat: vår familj. Våra två barn och vår framtid tillsammans!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0