Lördag

Kände att det var dags för en update här nu :)

Denna vecka har mest gått åt jobb och likaså kommer nästa att göra. Jobbar måndag-torsdag, men är som tur ledig hela påskhelgen (J är ledig påskdagen+ annandagen).

 

Idag har bestått till stor del av promenader. Mina föräldrar var bjudna på bröllop så vi har varit barnvakt åt min lillebror. Först när han kom väntade vi på Noah att vakna från att sova middag, efter det blev det lunch och en långpromenad som slutligen gick till affären där det tradtionsenliga lördagsgodiset blev inhandlat.

 

Min duktiga unge gick hela vägen. Han tyckte det var sååå mysigt att gå i gräset, plocka pinnar och kottar och allt möjligt. Promenaden tog sin lilla tid med en upptäckande 2,5-åring så vi hade tur att J precis slutat jobbet så han hämtade upp oss så vi kunde komma hem lite fortare.

 

Väl hemma så var det bara att sätta igång att steka pannkakor som skulle få följa med ut på picknick. Vi packade i ordning lite smått och gott och gick skogsstigen till Stordammen. Där hade vi en mysig picknick och pojkarna kastade lite pinnar och stenar i vattnet innan vi gick hem för lite kvällsmys.

 

På kvällen fick pojkarna sitt lördagsgodis och vi kikade på "Sammys äventyr" innan mamma och pappa kom för att hämta Benjamin. Vi har haft en jättmysig dag iaf och Noah har varit så duktig och gick 4-5km sammanlagt. Han som inte alls är van att gå långt :)

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0