Farväl till julen för denna gång

Idag åkte julen ut hos familjen Wigsten. Julgranen plundrades och togs ut, stjärnorna har åkt ner från fönstren och allt pynt har packats undan. Nu ska bara kartongerna ut i förrådet så är julen helt borta.
Känns lite småsorgligt då det är min favorittid om året, men samtidigt väldigt skönt då faktiskt julen är över nu och man kan börja längta mot vår och varmare tider.
Längtar jättemycket till våren nu, och sommaren!!! Denna sommar kommer vara så mysig nu när Noah är större och kan uppskatta saker mer. Förra sommaren så träffades ju jag och J knappt då han var bortrest på sin semester och fixade körkortet, sen jobbade vi om varandra.
Den kommande sommaren däremot ska vi hitta på en massa mys tillsammans som familj <3

Ikväll så blir det bara att ta det lugnt, kanske se ngn film. Mår mkt bättre nu och förkylningen är nog snart borta, så det känns bra!
Snart blir det iaf middag här hemma. Har gjort lasagne idag som står i ugnen, och det luktar riktigt gott måste jag säga, får bara hoppas att det smakar lika gott ;)

Kommentarer
Postat av: Melinda - Mamma till Maja ♥

Det ska faktisk bli lite skönt att rensa bort julen denna gång :) Och att vardagen och allt sånt där kommer igång igen på riktigt!

2011-01-08 @ 20:22:31
URL: http://melindawingren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0